Горизонтальні жалюзі для дому та офісу

 

Горизонтальні жалюзі добре знайомі кожному з нас, оскільки саме цей тип жалюзіГоризонтальні жалюзі для дому та офісу з'явився в Україні раніше за інших. Проста конструкція і різноманітність матеріалів для виготовлення зробило їх одним з найбільш популярних видів оформлення вікон. Крім того, обертаючись навколо своєї осі, ламелі добре контролюють природне освітлення приміщення, а ремонт горизонтальних жалюзі досить простий і не заберає багато часу і коштів.
 

Матеріали для жалюзі горизонтального типу

 
Універсальність горизонтальних жалюзі дозволяє однаково успішно використовувати їх як в домашньому, так і в більш строгому офісному інтер'єрі. Багато в чому цю особливість можна пояснити широким вибором матеріалів для їх виготовлення:
 
  • Алюмінієві горизонтальні жалюзі. Найпопулярніший і недорогий за ціною варіант. Ламелі - стрічки з алюмінію, оброблені металопластом. Завдяки багатій колірній палітрі, ідеально вписуються в інтер'єр будь-якого типу, але експлуатаційні характеристики роблять їх ідеальними для оформлення вікон в офісах, робочих кабінетах і кухонних вікон:
  1. Стійкі до вологи, температурних перепадів і ультрафіолетових променів;
  2. Не вбирають пил, запах і жир;
  3. Дуже прості в догляді - щотижневого протирання м'якою губкою з мильним розчином досить для збереження привабливого зовнішнього вигляду;
  4. Зберігаю свої якісні властивості протягом усього терміну служби (не деформуються і не вигорають).
Відмінно підкреслюють діловий стиль приміщення.
 
  • Пластикові горизонтальні жалюзі. Стильні та доступні. Теж мають широкий вибір кольорів і відтінків. Великою популярністю користуються пластикові вироби з імітацією під дерево. Серед особливостей можна виділити:
  1. Невимогливість в догляді - чистка проводиться легко і швидко;
  2. Компактність - ідеально підходять для оформлення невеликих віконних прорізів;
  3. Не деформуються під впливом вологи і температурних перепадів, завдяки чому підходять для установки в ваннах і басейнах;
  4. Один з найбільш довговічних варіантів.
Пластик - гігієнічний матеріал, тому пластикові горизонтальні жалюзі часто зустрічаються в оформленні лікарняних приміщень.
 
  • Дерев'яні і бамбукові горизонтальні жалюзі. Як і інші вироби з дерева, відрізняються досить високою вартістю. Найчастіше для їх створення використовується деревина з легких сортів - червона липа, коркове дерево. Основні властивості:
  1. При створенні, ламелі з дерева обов'язково проходять обробку спеціальним розчином і сушку, яка дозволяє їм зберігати свою форму в процесі експлуатації;
  2. Лакове покриття добре захищає жалюзі з дерева від вигорання на сонці;
  3. Зручні і легкі в управлінні, вони чудово захищають приміщення від сонячного світла;
  4. Натуральний, екологічно чистий матеріал ідеально вписується в інтер'єр приміщень, оформлених в екостилі.
Багатий зовнішній вигляд добре підкреслить солідність інтер'єру, різноманітність текстур і природних відтінків створює атмосферу тепла і затишку.
 

Якість комплектації

 
Який би варіант Ви не вибрали для оформлення вікон в своєму будинку і офісі, не слід забувати, що якість його функціонування багато в чому залежить від якості комплектуючих. Комплектація для горизонтальних жалюзі повинна бути міцною і надійною.